Algemene informatie

BEZORG- EN OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 12:00 – 20:00
Donderdag: 12:00 – 20:00
Vrijdag: 12:00 – 20:30
Zaterdag: 12:00 – 20:30
Zondag: 16:00 – 20:00

Menukaarten

Bekijk onze menu kaart via onderstaande link. Heb je speciale wensen? Of een allergie? Bel ons en bespreek de mogelijkheden.

Menukaart Diner
Menukaart Lunch

Catering

Farina heeft mogelijkheden van catering op maat: neem in dat geval contact met ons op om de wensen te bespreken.

Allergenen

Tijdens de bereiding van gerechten, gaan wij zeer zorgvuldig om met voedselallergie of intolerantie. Toch is kruisbesmetting van allergenen in onze keuken niet uit te sluiten. Wij vragen je daarom om bij het plaatsen van de bestelling duidelijk je allergie of intolerantie aan ons bekend te maken.

Bezorgen in Leiden?

Farina bezorgt voor lunch en diner in grote delen van Leiden, Valkenburg en Voorschoten. Onderstaand geven wij de postcodes aan waarin wij bezorgen.

Online bestellen

Betaal online met iDEAL

Met iDeal kun je veilig, vertrouwd en gemakkelijk je bestelling online betalen. Kies bij het afrekenen voor betalen met iDeal en kies vervolgens de bank.

Acties, aanbiedingen en kortingen

Kijk op onze Social Media of op onze bestelsite voor acties, aanbiedingen en kortingen. Heb je een actie- of kortingscode? Bij stap 2 van het bestelproces kun je deze invullen. Daarna wordt de korting verrekend of wordt het actie product aan je winkelwagen toegevoegd.

Maatregelen Covid-19

Wij volgen de maatregelen tegen verspreiding van Corona serieus. Daarom vragen wij om contactloos, met pinbetaling af te rekenen. Bij het bezorgen proberen ook wij om geen contact te maken, voor de veiligheid.

© Farina 2020. All Rights Reserved