Delicatessen & Catering

Delicatessen

Bij Farina kun je terecht voor echte Italiaanse delicatessen. In onze winkel bieden wij een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten, zoals meel, pasta, risotto, pelati en olijfolie. Deze producten zijn uitermate geschikt om een mooi geschenkpakket samen te stellen. Natuurlijk pakken wij elk pakket feestelijk voor u in.

Daarnaast kunt u bij Farina terecht voor verse vleeswaren en kazen uit Italië. Wij verzorgen hiermee de mooiste schalen met antipasti voor thuis of op het werk.

Verder hebben wij een uitgebreide collectie Italiaanse koekjes en zoetwaren. Uiteraard ontbreken de cannoli in diverse smaken niet!

 

Bedrijfslunches & Catering

Laat uw bedrijfslunch, feestje of speciale gelegenheid verzorgen door Farina.

Farina bakt niet alleen de lekkerste pizza’s maar ook de lekkerste broodjes. Onze ”Panuozzo” worden elke dag vers gebakken en belegd met de beste Italiaanse vleeswaren en kazen.

Uw zakelijke lunch kunt u bestellen via onze bestelformulier. Om op tijd te kunnen leveren, vragen wij u uw bestelling minimaal 24 uur van te voren door te geven. Neem contact op met ons op via info@farinaleiden.nl of 071-7855891 dan kunnen we samen uw wensen bespreken.

Catering Bestellijst

Heeft u kleinere bestelling? Bestel dan gemakkelijk via onze bestelsite.

© Farina 2023. All Rights Reserved