Proef Italie

Kom sfeer proeven bij Farina: het kleine stukje Italië in de Stevenshof. Geniet van ambachtelijke pizza’s uitsluitend belegd met Italiaanse producten. Proef onze pasta’s volgens traditioneel recept.  Laat je verassen en bestel smaakvolle antipasti om samen te delen, sluit af met een heerlijke tiramisù….

Restaurant

Wij hebben veel tijd en liefde gestoken in Farina. Met als resultaat: een modern restaurant die in alles de sfeer van Italië uitstraalt. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Neem plaats aan de natuurstenen pizzabar en bespreek je favoriete pizza met de chef. Geniet van een goed glas wijn of een Italiaans aperitief en kijk hoe je pizza ambachtelijk wordt bereid en rechtstreeks uit de oven op jouw bord komt.

Oven

Binnen Farina staat de oven centraal. Deze ‘Moretti Forni Neapolis’ is speciaal uit Italië naar Nederland gebracht en is uniek door de hoge temperatuur en de korte afbaktijd. Onze pizza’s houden zo de volle smaak van verse ingrediënten. Met de Moretti draagt Farina een steentje bij aan de natuur: de Moretti is een zeer duurzame oven.

Italiaanse Delicatessen

De Italiaanse keuken kent veel delicatessen. Bij Farina kunt u ook terecht voor producten voor thuis. Wij hebben een selectie gemaakt voor de verkoop. Denk aan olijfolie, pasta, pesto, koffie en meel. Kom eens een kijkje nemen of bestel jouw producten gemakkelijk online!

Take-away & Delivery

Je bent welkom om bij Farina te komen eten maar soms is het fijn om thuis te genieten. U kunt afhalen maar ook uw favoriete gerechten thuis laten bezorgen. Bestel eenvoudig online en wij doen de rest. Farina bezorgt lunch en diner in grote delen van Leiden, Valkenburg en Voorschoten

© Farina 2020. All Rights Reserved