Kerst bij Farina

De kerstmaand is bij Farina is altijd een Italiaans feestje. Onze winkel staat nu al vol met de mooiste kerstpakketten en exclusieve panettone en pandoro. Wij hebben alles in huis om uw kerst zo feestelijk mogelijk te maken.

Kerstpakketten

Wil je je medewerkers, relaties of familie verwennen met een exclusief Italiaans kerstpakket? Wij hebben mooie standaard pakketten, maar je mag natuurlijk ook zelf je pakket samenstellen. Ook is het mogelijk om aan uw pakket een Farina cadeaubon toe te voegen. Neem contact op voor de mogelijkheden of kom naar onze winkel om inspiratie op te doen. We denken graag met je mee.

Kerstpakketten kunnen minimaal 24 uur van te voren besteld worden. Deze kunnen de volgende dag op afspraak worden afgehaald.

Catering

Farina ontzorgt u deze kerst ook weer met de lekkerste antipasti, gerechten en desserts. U kunt uw bestelling gemakkelijk doorgeven via onze bestellijst. Voor specifieke wensen en maatwerk kunt contact met ons opnemen.

Bestellijst Feestdagen

U kunt uw bestelling doorgeven tot maandag 19 december. Afhalen kan op het door uzelf uitgekozen tijdstip. Dit is mogelijk op zaterdag 24 december van 11:30 – 19:00 en zondag 25 december van 10:00 – 12:00.

© Farina 2023. All Rights Reserved