Over Farina

Farina is het Italiaanse woord voor ‘meel’. Meel is waar het allemaal om draait in de Italiaanse keuken. Al twintig jaar hebben wij passie en ervaring met het bereiden van de beste pizza’s van het beste meel. Deze passie willen wij graag met je delen!

Dagelijks draaien wij authentiek deeg. Wil je liever volkoren? Dat kan bij ons ook. De nieuwste en duurzame  ‘Moretti Forni Neapolis’ oven is ut Italië overgebracht om pizza’s beter tot hun recht te laten komen. Door de hoge temperatuur van deze oven is er een kortere bereidingstijd nodig waardoor de smaken van verse ingrediënten bewaard blijven. Daarnaast werken wij alleen met echt Italiaanse producten.

Neem plaats aan onze pizzabar en kijk hoe jouw pizza ambachtelijk bereid wordt. Wij hebben tijd en liefde gestoken in het interieur zodat je terecht kunt voor een lekker etentje of een kinderpartijtje. Ook kun je authentiek Italiaanse producten kopen voor thuis. Omdat wij alles vers bereiden en geloven in een persoonlijke aanpak zijn er veel mogelijkheden. Vraag hier gerust naar.

Marcella & Mourad

Online bestellen Reserveren restaurant

A place of Italian Food & Lifestyle

Restaurant

Wij hebben veel tijd en liefde gestoken in Farina. Met als resultaat: een modern restaurant die in alles de sfeer van Italië uitstraalt. Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Neem plaats aan de natuurstenen pizzabar en bespreek je favoriete pizza met de chef. Geniet van een goed glas wijn of een Italiaans aperitief en kijk hoe je pizza ambachtelijk wordt bereid en rechtstreeks uit de oven op jouw bord komt.

Oven

Binnen Farina staat de oven centraal. Deze ‘Moretti Forni Neapolis’ is speciaal uit Italië naar Nederland gebracht en is uniek door de hoge temperatuur en de korte afbaktijd. Onze pizza’s houden zo de volle smaak van verse ingrediënten. Met de Moretti draagt Farina een steentje bij aan de natuur: de Moretti is een zeer duurzame oven.

Italiaanse Delicatessen

De Italiaanse keuken kent veel delicatessen. Bij Farina kunt u ook terecht voor producten voor thuis. Wij hebben een selectie gemaakt voor de verkoop. Denk aan olijfolie, pasta, pesto, koffie en meel. Kom eens een kijkje nemen of bestel jouw producten gemakkelijk online!

Take-away & Delivery

Je bent welkom om bij Farina te komen eten maar soms is het fijn om thuis te genieten. U kunt afhalen maar ook uw favoriete gerechten thuis laten bezorgen. Bestel eenvoudig online en wij doen de rest. Farina bezorgt lunch en diner in grote delen van Leiden, Valkenburg en Voorschoten

Bestel direct

Proef de sfeer bij Farina!

© Farina 2024. All Rights Reserved