Over Farina

Farina is het Italiaanse woord voor ‘meel’. Meel is waar het allemaal om draait in de Italiaanse keuken. Al twintig jaar hebben wij passie en ervaring met het bereiden van de beste pizza’s van het beste meel. Deze passie willen wij graag met je delen!

Dagelijks draaien wij authentiek deeg. Wil je liever volkoren? Dat kan bij ons ook. De nieuwste en duurzame  ‘Moretti Forni Neapolis’ oven is ut Italië overgebracht om pizza’s beter tot hun recht te laten komen. Door de hoge temperatuur van deze oven is er een kortere bereidingstijd nodig waardoor de smaken van verse ingrediënten bewaard blijven. Daarnaast werken wij alleen met echt Italiaanse producten.

Neem plaats aan onze pizzabar en kijk hoe jouw pizza ambachtelijk bereid wordt. Wij hebben tijd en liefde gestoken in het interieur zodat je terecht kunt voor een lekker etentje of een kinderpartijtje. Ook kun je authentiek Italiaanse producten kopen voor thuis. Omdat wij alles vers bereiden en geloven in een persoonlijke aanpak zijn er veel mogelijkheden. Vraag hier gerust naar.

Marcella & Mourad

Online bestellen Reserveren restaurant

A place of Italian Food & Lifestyle

© Farina 2020. All Rights Reserved